Om os

Partnerskaberen drives af Freja Ludvigsen og Camilla Japp Haslund med en klar mission om at hjælpe etablerede virksomheder og organisationer med at blive klar til fremtidens bæredygtige vækst via partnerskaber. Vi skaber en tryg proces ved hjælp af en 4-trins model, som guider virksomheden hele vejen.

Freja Ludvigsen

om os Freja partnerskaberen

Freja er stifter af Partnerskaberen. Hun er cand.scient.pol. og tidligere journalist, iværksætter, management konsulent, interessevaretager og offentlig leder. Hun var indtil 2021 erhvervsudviklingschef i Gladsaxe Kommune, en af landets største erhvervskommuner, hvor hun satte satte FN’s verdensmål på vækstdagsordenen og skabte to bæredygtige corporate-startup miljøer.

Bonusinfo: Freja er forfatter til bogen ”Hvad kan startups, som vi ikke kan? En guide til bæredygtig vækst i partnerskab”. Det er den første bog på dansk, der kobler bæredygtighed med corporate-startup innovation.

Camilla Japp Haslund

om os Camilla partnerskaberen

Camilla er ass. partner i Partnerskaberen. Camilla har en solid ledererfaring fra den finansielle sektor, hvor hun bl.a. har arbejdet med risikostyring, governance og gode processer, herunder hvordan et stærkt samarbejde mellem enheder og mennesker er afgørende for at nå et mål og opfylde en agenda. Efterfølgende har hun videreuddannet sig indenfor bæredygtighed og coaching.

Bonusinfo: Camilla har også fokus på trivsel og væredygtighed i samfundet og har yoga/mindfulness uddannelser bag sig.

Se, hvad kunder og samarbejdspartnere siger.