Glade kunder

Det siger mine kunder og samarbejdspartnere om mig

Alfred Birkegaard
CEO & founder at THIRDROOM.AI APS og HelloScience

“Jeg har igennem den åbne innovations platform, HelloScience, mødt Freja. Hun er en fantastisk samarbejdspartner, som har vist os potentialet i at inddrage en kommune i agile innovationsprocesser, som involverer store virksomheder og start-ups m.fl.

Freja er en lysende stjerne indenfor samarbejde og tværgående og dynamiske innovationsprocesser omkring komplekse problemstillinger – meget gerne i lyset af FN´s bæredygtighedsmål. Desuden er Freja både et varmt og humorfyldt menneske med fingeren på pulsen”.

Artiklen Building the Future of Sustainable Cleaning sætter ord på samarbejdet om innovation af fremtidens rengøringsmiddel.

Behind the science: probiotic cleaning trials

The COVID-19 crisis has motivated collaboration among rival cleaning companies to explore the effect of Novozymes’ new probiotic cleaning ingredient in trials hosted by five companies across Gladsaxe Municipality, Denmark. Meet the Novozymes scientists using DNA sequencing to analyze the results. 

Se filmen her: LinkedIn eller NovozymesTV

Pernille K. Lydolph
Direktør, Destination Bornholm

“Med Freja får du en kompetent og ambitiøs samarbejdspartner, som har netværk og viden indenfor bæredygtighed og den grønne omstilling.

Vi skal alle handle, hvis vi skal lykkes med at skabe et samfund, der tager hånd om vores klode og sikrer vores efterkommere. Store som små spillere. Samtidig kan opgaven virke kompleks og uoverskuelig for de fleste, men så meget desto vigtigere er det at få hjælp undervejs i processen, så vejen til handling og resultater er kortere.

Frejas skarphed, viden og netværk sikrer en kortere vej frem mod målet, og jeg kan varmt anbefale Freja, hvis du vil videre med den grønne omstilling”.

Mikkel Niess
CEO og ejer af BIDdanmark

“Jeg har arbejdet sammen med Freja gennem de BID-netværk vi faciliterer i Gladsaxe Kommune. Hun er i mine øjne er en stærk leder, der leder andre ved at støtte dem og styrke deres kompetencer. Hun er utrolig dygtig til at skabe relationer og koble de rigtige mennesker sammen. Hun er god til at lytte og til at spille andre gode.

Freja skaber resultater gennem andre, ved bl.a. at hjælpe dem til at lykkedes med det de arbejder med. Hendes positive tilgang og gode humør smitter og er en kæmpe styrke. Jeg ser Freja som en stærk og moderne leder, der skaber resultater gennem andre, en leder der ikke har brug for at få æren af et resultat, men lader andre shine. Freja skal helt klart have mine bedste anbefalinger.”

Martin Lund Knudsen
CEO at Grow Your Business Nordic ApS
“I min tid hos NCC, har jeg arbejdet med Freja Ludvigsen der var Gladsaxe Kommunes erhvervsudviklingschef. Freja har en særlig evne til at gennemskue problemstillinger og interesser i spændfeltet mellem det offentlige og private erhverv, og fungerede med denne viden som en katalysator/organisator for et innovativt og værdiskabende samarbejde.

Med sit veludviklede talent og forståelse for både det offentliges og privates interesser – herunder politisk som økonomisk, er Freja en gave for de parter der ønsker at forstå/møde hinanden og udvikle noget sammen. Udover sine faglige talenter, er Freja en person man kan stole på, og ligeledes en afholdt en af slagsen”.