Fremtidens virksomheder vokser i partnerskab

I 2018 var jeg med til at skabe ideen til Alfa Laval Innovation House i en af Søborgs store industrivirksomheder. Under mottoet “Don’t go alone” skabte virksomheden et innovationshus i tomme lokaler, som samler startups, lokalsamfund og vidensinstitutioner omkring den bæredygtige innovation. Miljøet startede med tre bæredygtige startups – i dag er de vokset til 22.

I denne masterclass, som kan ses ovenfor, har vi samlet partnerkredsen omkring Alfa Laval Innovationhouse for at dele erfaringer med, hvordan man bygger et innovationsmiljø og hvilke effekter det kan skabe for startups og store virksomheder. Klik på videoen og kig med.

I videoen taler jeg ud fra min erfaring som erhvervsudviklingschef. Nu driver jeg min egen virksomhed, hvorfra jeg kan hjælpe din virksomhed eller organisation med at skabe et miljø, hvor mennesker udefra bidrager til at skabe den forandring indefra, som gør den bæredygtige innovation mulig.

Kontakt mig for en snak om mulighederne i din virksomhed.

Jeg kan både hjælpe med at skabe den strategiske ramme, designe miljøet og sætte driften i system. Og fortælle den gode historie, så din virksomhed bliver billedet på fremtidens virksomhed.
Jeg anvender afprøvede modeller, der sikrer de gode beslutninger i processen og arbejder ud fra filosofien “tænk stort, byg småt”.

Læs mere om Alfa Laval Innovation House og Innovation Factory i denne artikel fra DI Business:
Industrigigant fylder ledig fabrikshal med opfindere.

Bag scenen til optagelser af masterclass om Alfa Laval Innovation House hos
DTU Skylab, maj 2021

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.